mainosmiessivu.jpg

 Kosolti kokemusta, samalla jatkuvaa uudistumista! 

Mainosmiehen urani on kestänyt yli 20 vuotta. Olen koko aikuisikäni tehnyt markkinointiin liittyvää työtä. Yrittäjäkokemusta on kertynyt tästä ajasta noin 10 vuotta, joten kyllä yrittäjyyskin on minulle tuttua. Osaamista on kertynyt suoramainonnan, lehtimainonnan, viestinnän ja tiedottamisen, teippausten, graafisen suunnittelun, sähköisten medioiden ja markkinoinnin suunnittelun ja johtamisen parissa.
 
Valmistuin Kymenlaakson Ammattikorkeakoulusta vuonna 2007 markkinoinnin tradenomiksi erikoistuen palvelujen markkinointiin ja tuotteistamiseen.  Viimeiset 9 vuotta olen toiminut kahden eri yrityksen (mainospiste Newex ja VisiSystems Oy) kokopäivätoimisena markkinointipäällikkönä ja lähivuodet olen perehtynyt lähinnä sähköiseen markkinointiin ja tuotteistamiseen - nettisivuihin, Someen, markkinoinnin tehon mittaamiseen ja analysointiin sekä palvelusisällön tuotteistamiseen.

Markkinointiapu Konttinen on siis kokenut kumppanisi, jolta saat vankan ammattiosaamisen lisäksi pätevyyden ja näkemyksen tehdä tuloksellista 2000-luvun markkinointia. Pienyrittäjäkokemukseni puolestaan auttaa minua ymmärtämään sitä ympäristöä, missä asiakkaani - pienyrittäjät - työskentelevät.
 
Olen tehnyt kymmeniä logoja, satoja graafisia suunnitelmia, teipannut satoja autoja ja ikkunoita sekä tehnyt lukemattoman määrän kampanjoita.

Kokemukseni perusteella pystyn melko tarkasti arvioimaan, minkälainen työpanos tarvitaan logon tai nettisivun suunnitteluun. Tässä syy miksi, voin tuottaa monet palveluni kiinteään hintaan. Toinen syy edulliseen hinnoitteluun johtuu pienistä kiinteistä kustannuksista. Pääosa laadusta tehdään korvien välissä ja asiakkaita tapaamalla.