Will it blend? - Videossa on voimaa

Katso video klikkaamalla kuvaa. Näyttökertoja kertynyt jo yli 16 miljoonaa

<< paluu pääsivulle

Olet ehkä kuullut tarinan blendereitä valmistavasta firmasta, joka tuskaili menekkinsä kanssa. Yritys valmisti erittäin kestäviä blendereitä lähinnä suurtalouskäyttöön. Jossain vaiheessa yrityksen johto mietti, voisiko blendereitä myydä myös tavallisille kuluttajille? Ongelmana oli, että yritys oli pieni, eikä sillä ollut massiivista myyntiverkostoa kuluttajakauppaa varten. He päättivät kokeilla Youtubeen ladattavaa tuotevideota. Video näytti, mitä kaikkea blenderiin pystyi laittamaan sen menemättä rikki. Yrityksen blenderi murskasi vaivatta pienet puunpalaset, ruuvit, muovikuutiot  ja ennen kaikkea se ei rikkoutunut "rääkissä". 

Vähän ajan kuluttua alkoi tiedusteluja tulla ovista ja ikkunoista. Yritys joutui ratkaisemaan positiivisen ongelman. Miten he saisivat toimitettua kaikki nuo tilatut blenderit niitä tarvitseville kuluttajille. Tämä tarina on tosi ja se osoittaa, että joskus videoklippi voi saattaa yrityksen liiketoiminnan aivan uudelle tasolle

Miten sinä voisit hyötyä videoklipistä?

Ylimmäinen video on  tuotteen esittelemiseen ja markkinointiin tarkoitettu klippi. Alempi video taas maalaa "sielun maisemaa" ja on esimerkki siitä, miten lomapaikkoja, miljöötä tai tunnelmaa voidaan tehokkaasti markkinoida. Molemmat klipit on tuottanut partneri-yritys Salama-tuotanto.

Videoklippien hinnoittelu on jaettu kolmeen luokkaan riippuen siitä, mikä on klipin pituus, tarkoitus ja työvaiheisiin kuluva aika. Edullisimpaan kategoriaan kuuluvat ne klipit, joissa yhdellä kerralla kuvataan materiaali ja sen voi kuvauksen jälkeen välittömästi editoida (leikkaus, tekstit, musiikki).